Cod produs: 13041T
Stoc: Disponibil
Garantie: 24 luni
Jacques Herbin este cel mai vechi brand din lume pentru cerneala de scris, fiind înființat de Monsieur Herbin în 1670. Celebra cerneală Perle des Encres (Bijuteria cernelurilor) a fost creată în magazinul său de pe Rue des Fosses Saint-Germain, in Paris, în 1700.
Colectia La Perle des encres oferă o paletă de 35 de culori, disponibile în sticle de diferite dimensiuni și în cartușe.Aceste cerneluri sunt, de asemenea, prezentate ca set, în cutii de colectie elegante, pentru a încânta pasionații de scris.
Denumirile poetice ale fiecărei culori evocă originea franceză a cernelurilor și calitatea lor prețioasă și rafinată. Se spune că Victor Hugo a folosit cerneală Black Pearl pentru a-și scrie opera.
Cernelurile La Perle des encres au fost special formulate pentru utilizarea de zi cu zi in stilou, roller sau toc. Sunt filtrate fin pentru a nu înfunda sistemul de alimentare. Au o calitate excepțională, bogată în culoare și o textură incredibilă care conferă o calitate de scriere de neegalat. Perfecte pentru pasionații de scris și iubitorii de litere frumoase! Aceste cerneluri pot fi si acuarelate: diluate in apa, ofera un gradient de culoare delicat si omogen. Aplicate cu o pensulă, cernelurile vă îmbunătățesc desenele.
Coloranții naturali folosiți au fost special selectați pentru a oferi cea mai bogată gamă de culori de pe piață. Este o cerneala pe baza de apa, cu PH neutru si uscare rapida. Sticla de 30 ml, numită „sticla D” datorită formei sale, a fost folosită de foarte mult timp și a devenit iconică. Vă permite să plasați stiloul pe marginea acesteia.
Ambre de Birmanie (Chihlimbarul Birmaniei): Chihlimbarul este o piatra semipretioasa care dateaza inca din cele mai vechi timpuri.Au fost gasite resturi de bijuterii din chihlimbar in mormintele celor care au trait in anii 2000 i.Hr., iar grecii antici foloseau aceasta piatra pentru durerile provocate de reumatism. In timp ce samanii si vrajitorii o utilizau pentru puterile ei considerate a fi unele magice, altii o foloseau pentru ca erau de parere ca este un talisman veritabil in timpul vanatorii, intrucat de multe ori erau prezente si insecte prinse in piatra de chihlimbar.
Chihlimbarul nu este un cristal, ci se obtine din rasina fosila a mai multor specii de pini preistorici, fiind de natura organica, asemenea perlei sau coralului. Chihlimbarul mai poarta si denumirea de ambra, denumire ce provine din limba araba, “al anbar” traducandu-se in auriu, culoarea cel mai des intalnita in cazul pietrei de chihlimbar. “Aurul Nordului” este un alt nume folosit pentru chihlimbar, acest nume facand referire la istoria Tarilor Baltice, acolo unde piatra aurie era folosita ca moneda de schimb.